Home Editorii noștri îți recomandă Serată muzicală, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“

Serată muzicală, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“

by Romanov Alex
0 comment

Spectacol de excepție pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“. Pe septembrie 2021, între orele 18:00 și 20:00,  muzicienii Ghiorghița Tănase, prim  instrumentist al TNOB „Oleg Danovski“ și pe Andreea Bratu, pianistă-concertistă vor oferi un Recital Cameral.

Programul seratei muzicale, compus pe tematica ediției aniversare, a 25-a a Festivalului Internațional George Enescu „O istorie din Iubire“, conține două lucrări de referință din repertoriul cameral instrumental, două mari sonate din creația compozitorilor Johannes Brahms (unul dintre idolii de tinerețe a compozitorului G. Enescu) și din creația compozitorului omagiat.

În pauza dintre cele două mari sonate, publicul va putea viziona un medalion aniversar – 140 de ani de la nașterea muzicianului George Enescu – constând într-o proiecție de imagini, dublată de un document istoric audio din fonoteca  internațională, cu marele violonist G. Enescu interpretând o piesă de J.S.Bach, înregistrată în 1949 cu ocazia unui concert live.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea purtării măștii de protecție pentru spații închise și distanțarea fizică impusă pentru spațiile închise.

Sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment