Home Actualitate Se dă startul la FIS Children Trophy, în Poiana Brașov

Se dă startul la FIS Children Trophy, în Poiana Brașov

by Florentina Lup
0 comment

Mâine, încep întrecerile la cea de-a treia ediție a FIS Children Trophy, competiție adresată sportivilor U14 și U16. Concursul se desfăşoară în zilele de 12 și 13 februarie și cuprinde probele de slalom uriaș și slalom, pe fiecare categorie de vârstă, pentru băieți și pentru fete.

Până acum, organizatorii au pe listă aproximativ 100 de participanți din Austria, Bulgaria, Grecia, Slovacia, Letonia, Liban, Brazilia, Georgia, Armenia şi România. Înscrierea este gratuită, la fel ca și cazarea și masa, în regim de demipensiune, iar transferul de la aeroport la hotel este de asemenea gratuit pentru fiecare participant, inclusiv staff-ul tehnic.

Concursul este organizat de Asociația de Turism Poiana Brașov, cu sprijinul Primăriei Braşov, al Federaţiei Române de Schi Biatlon şi al unor sponsori.

„Aceste competiții sunt foarte importante pentru promovarea Brașovului și ajută la dezvoltarea sportului și mai ales a schiului, cu precădere în rândul tinerilor. Ne bucură că putem aduce curse în România care să le ofere, acasă, posibilitatea să participe și să își compare rezultatele la nivel internațional.“, a spus Dan Ghiță, reprezentant al organizatorilor.

Competițiile se desfăşoară pe pârtia Subteleferic, pârtie omologată pentru concursuri de acest nivel încă din anul 2013.

related posts

Leave a Comment