Home Actualitate Se asfaltează pe strada I.G. Duca

Se asfaltează pe strada I.G. Duca

by Crina Matei
0 comment

Au început lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada I.G. Duca. Echipele administratorului drumului public acționează pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, iar pentru buna desfășurare a lucrărilor traficul rutier este restricționat total pe tronsonul amintit.

Se asfaltează pe strada I.G.Duca în aceste zile. Echipele de muncitori acționează pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, iar pentru buna desfășurare a lucrărilor traficul rutier este restricționat total pe tronsonul amintit, în intervalul orar 08:00 -18:00, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Se toarnă un strat de asfalt de tip MASF, stabilizat cu fibre celulozice, specific drumurilor cu trafic intens.Totodată, pe tronsonul delimitat de strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, angajații administratorului drumului public continuă lucrările de frezare a carosabilului, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers.

related posts

Leave a Comment