Home Actualitate RePatriot pregăteşte Top 100 Români de Pretutindeni

RePatriot pregăteşte Top 100 Români de Pretutindeni

by Florentina Lup
0 comment

 „Top 100 Români de Pretutindeni” este o inițiativă specială, aflată la a treia ediție și urmărește promovarea românilor cu rezultate profesionale remarcabile care îi pot inspira pe alți români de acasă sau pe cei care trăiesc peste hotare.

La Gala Top 100, din 2 octombrie 2020, care va avea loc în cadrul Summit-ului Repatriot, vor fi premiaţi 100 de români care au excelat cu adevărat în 10 domenii cheie, precum și persoane din Diaspora care își doresc să se implice în dezvoltarea economică, culturală și socială a României. 

,,De peste 100 de ani vedem cum românii migrează în toate colțurile lumii, căutând să-și împlinească destinul și să-și pună în valoare puterea de muncă și de inovație moștenită de la străbuni. Noi, cei rămași, i-am văzut învățând, muncind și reușind în noile lor patrii și îi privim cu admirație și respect pentru reușita și aprecierea câștigată.”, declară Marius Bostan, inițiatorul mișcării RePatriot.   

Lista finală a candidaților este deschisă și va fi creată de toți românii, indiferent de locul în care trăiesc. De aceea, sunteţi invitaţi să faceţi nominalizări pentru ,,Top 100 Români de Pretutindeni”- ediția a III-a, până în data de 25 iulie 2020, accesând www.repatriot.ro/top100-romani-de-pretutindeni.


Sursa: repatriot.ro

related posts

Leave a Comment