Home Actualitate Proxenetism şi trafic de minori, la Constanţa

Proxenetism şi trafic de minori, la Constanţa

by Florentina Lup
0 comment

În urma cercetărilor într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de trafic de minori și proxenetism, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Constanța, au pus în executare 13 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Medgidia, Mircea Vodă, Cuza Vodă și Deleni.

Din probatoriului administrat, a reieșit faptul că persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi recrutat mai multe tinere, printre care și minore, și le-ar fi adăpostit în locuințele lor, în scopul obținerii de beneficii materiale ca urmare a exploatării sexuale.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a opt bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 47 de ani, care au fost deferiţi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis.

related posts

Leave a Comment