Home Editorii noștri îți recomandă Ozonoterapia, soluţia recuperării medicale

Ozonoterapia, soluţia recuperării medicale

by Crina Matei
0 comment

Sindromul post Covid 19 reprezintă o realitate clinică care afectează în prezent mai mulţi pacienţi decât boala Covid 19. Asta pentru că mulţi dintre cei care au făcut Covid 19 mai au încă simptome, cum ar fi : oboseala, respiraţie dificilă, tuse, căderea părului, anxietate, depresie, tulburări de somn  sau chiar se simt incapabili să îşi reia activitatea profesională sau activităţile casnice obişnuite. 

Tratament de recuperare pentru sindromul post Covid 19 există şi se realizează în clinici şi cabinete de recuperare / reabilitare medicală fiind realizat de echipe de profesionişti coordonate de medicul specialist de recuperare medicală.  Acest tratament constă în proceduri de fizioterapie sau balneoterapie , masaj şi exerciţii fizice şi este un tratament strict individualizat  pentru fiecare pacient.

Alături de aceste proceduri, ozonoterapia sub forma autohemoterapiei majore sporeşte mult eficienţa acestui demers recuperator. Tratament de recuperare post Covid 19 şi ozonoterapie se realizează în Clinica Fiziozone din Constanţa.

related posts

Leave a Comment