Home Editorii noștri îți recomandă Nunțile pe plajă, anulate

Nunțile pe plajă, anulate

by Crina Matei
0 comment

Coronavirusul a lovit litoralul din toate părțile. Hotelurile specializate în nunți de lux pe plajă au fost și ele afectate de pandemie. Sute de cupluri și-au amânat căsătoria pe nisip, iar munca a mii de angajați care trăiesc de pe urma nunților pe plajă a dispărut. Toate căsătoriile organizate cu bani grei sunt anulate sau amanate foarte târziu spre toamnă și multe zone exclusiviste și-au luat adio de la câștigurile acestui an.

Nunta de vis pe plajă costă enorm, în funcție de locație și serviciile alese. Prețurile pleacă de la 3.000 de  euro și se calculează în funcție de numărul de invitați, de obicei mai mic decât la nunțile clasice și de serviciile dorite. Nunta pe plajă a devenit un trend în creștere la români.

Pandemia declanșată de COVID-19 a dat peste cap planurile tinerilor care doreau să se căsătorească pe nisip, la malul mării. Hotelierii specializați pe astfel de evenimente au pierdut avansurile, iar mirii și-au luat adio și de la „luna de miere”.

Nunțile nu se amână des. Sunt afaceri complicate în care investești bani, sentimente și timp. Însă anul acesta, nunțile pe plajă au devenit imposibile. Fotografii specializați în nunțile la malul mării reprogramează angajamentele pe bandă rulantă.

Nimeni nu știe acum când se vor mai putea face nunți pe plajă, la malul mării. Nici dacă vor mai exista și nici câți invitați vor fi permiși.

related posts

Leave a Comment