Home Actualitate Înscrie-te la concursul de arte vizuale COTROCENI CREATIV JUNIOR!

Înscrie-te la concursul de arte vizuale COTROCENI CREATIV JUNIOR!

by Florentina Lup
0 comment

Perioada de înscriere la concursul de arte vizuale COTROCENI CREATIV JUNIOR, competiţie destinată tinerilor cu vârsta între 14 şi 19 ani, organizată de Muzeul Naţional Cotroceni, se va prelungi până pe 30 iunie a.c., inclusiv.

,,Am luat această decizie, deoarece dorim să oferim tuturor celor interesaţi timpul optim necesar pregătirii pentru concurs, în contextul perioadei dificile generate de restricţiile impuse de pandemie şi al studiului pentru examenele pe care le susţin. Dorim ca Muzeul Naţional Cotroceni să fie văzut ca partener în procesul de educaţie şi formare a elevilor talentaţi, originali şi creativi, nu doar ca organizator al programului şi îi încurajăm pe toţi cei care vor participa să îşi transforme ideile în proiecte de success.”, a declarat Liviu Jicman, directorul general al Muzeului Naţional Cotroceni.

Cei interesaţi pot trimite, în continuare, fotografiile lucrărilor şi materialele necesare înscrierii până la sfârşitul acestei luni.
Creaţiile selectate de juriu vor fi prezentate într-o expoziţie online, vernisată pe data de 10 iulie, cu ocazia aniversării a 29 de ani de la înfiinţarea Muzeului Naţional Cotroceni. Juriul, alcătuit din Ioana Ciocan, vicepreşedinte al Uniunii Artiştilor Plastici, Cosmin Năsui, curator şi critic de artă, Liviu Sebastian Jicman, director general al Muzeului Naţional Cotroceni şi Anastasia Stoiciu, artist vizual, va selecta 7 lucrări care vor primi câte un premiu în valoare de 500 de lei. Alte 13 lucrări vor fi integrate în secţiunea ARTIŞTI DE URMĂRIT a expoziţiei online.

Mai multe informaţii despre COTROCENI CREATIV JUNIOR pot fi găsite în Brieful concursului şi în Regulamentul de participare, publicate pe pagina www.muzeulcotroceni.ro, în secţiunea PROIECTE/COTROCENI CREATIV JUNIOR.

related posts

Leave a Comment