Home Actualitate Dezinfecția și dezinsecția, prioritare

Dezinfecția și dezinsecția, prioritare

by Crina Matei
0 comment

Continuă acțiunile de dezinfecție și dezinsecție în municipiul de la malul mării. Astfel, echipele de lucrători acționează în ceea ce privește dezinsecția în cartierele Tomis Nord, Palazu Mare, Tomis Plus și stațiunea Mamaia, iar dezinfecția se desfășoară  în zonele Delfinariu, Faleză Nord, Stadion și Tomis II.

Dezinfecția și dezinsecția sunt prioritare la Constanța. Astfel, pe lângă acțiunile de dezinfecție, deratizare și igienizare care se derulează în tot orașul pentru a menține un mediu sigur pentru locuitori, Serviciul de Igienă Publică continuă acțiunile de dezinsecție în spațiile verzi dintre blocuri și, totodată, dezinfecția platformelor de deșeuri.

Echipele de lucrători acționează în cartierele Tomis Nord, Palazu Mare, Tomis Plus și stațiunea Mamaia, iar substanțele cu care se stropește spațiul verde au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort populației, precum şi de a elimina riscul de transmitere a unor boli.

Totodată, Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de dezinfecție în cartierele orașului nostru. Astfel, 7 utilaje încărcate cu detergent concentrat pentru uz profesional în spălarea străzilor vor interveni în următoarele zone: Delfinariu, Faleză Nord, Stadion și Tomis II.

Aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase au fost luate încă din luna martie. Astfel, detergentul profesional utilizat are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

related posts

Leave a Comment