Home Editorii noștri îți recomandă Decide pentru orașul tău!

Decide pentru orașul tău!

by Crina Matei
0 comment

Constanța este un oraș viu, în permanentă schimbare, iar transportul în comun trebuie să țină pasul cu modernitatea. Conducerea companiei de transport în comun CT Bus propune constănţenilor înfiinţarea a şapte trasee noi în municipiu şi vă invită să vă spuneți părerea despre acestea.

Din 2019, transportul în comun oferit constănțenilor a intrat într-un proces ce include modernizarea flotei de autobuze și a stațiilor, extinderea rețelei de transport public, dezvoltarea unei aplicații pentru planificarea călătoriei și dezvoltarea unor noi soluții pentru achiziționarea titlurilor de călătorie. Modernitatea înseamnă schimbare, astfel că sunt necesare actualizări privind denumirea traseelor și a stațiilor, cât și înființarea de trasee noi, în concordanță cu modificările urbane din municipiului Constanța. Conducerea companiei de transport în comun CT Bus propune constănţenilor înfiinţarea a şapte trasee noi în municipiu şi îi invită să-și exprime opinia asupra a trei obiective majore:

ÎNFIINȚAREA A 7 TRASEE NOI ÎN MUNICIPIUL CONSTANȚA:

  1. TRASEUL 13: Km 5 – Soveja – Carrefour
  2. TRASEUL 14: Zona Industrială – Sat Vacanță – VIVO
  3. TRASEUL 15: Gara C.F.R. – Baba Novac – City Park
  4. TRASEUL 16: Gara C.F.R. – Eliberării – Boema
  5. TRASEUL 17: Gara C.F.R. – I.C. Brătianu – Boema
  6. TRASEUL 18: Km 5 – Aurel Vlaicu – Pescărie
  7. TRASEUL 19: Poarta 1 – Sat Vacanță – Stațiunea Mamaia

De asemenea, CT Bus intenţionează să redenumească şi să recodifice traseele de transport public. În plus, ar putea fi schimbate şi numele staţiilor de îmbarcare – debarcare. Opiniile şi sugestiile trebuie să conțină datele de identificare a semnatarului şi propunerile pentru traseele noi, pentru redenumirea şi recodificarea traseelor, pentru redenumirea staţiilor.  Opiniile și sugestiile constănțenilor pot fi trimise în scris, până pe data de 8 iunie 2020, la adresa de e-mail: consultarepublica@ctbus.ro sau prin intermediul formularului ce poate fi accesat la adresa: www.ctbus.ro/ConsultarePublicaTraseeConstanta/.

related posts

Leave a Comment