Home Editorii noștri îți recomandă Pregătiri pentru reluarea activității la Microrezervația din Constanța

Pregătiri pentru reluarea activității la Microrezervația din Constanța

by Crina Matei
0 comment

Constănțenii așteaptă cu nerăbdare să-i revadă pe prietenii necuvântători de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Acest lucru va fi posibil dacă autoritățile centrale vor decide deschiderea, de pe 15 mai, și a Microrezervației din Constanța.

Administratorii Complexului Muzeal de Științe ale Naturii sunt încrezători și speră ca până pe 15 mai, situația să se clarifice, iar Microrezervația să poată primi din nou vizitatori.

ADRIAN BÎLBĂ, director CMSN Constanța : „Toată Europa a deschis muzeele în aer liber, grădinile zoologice, parcurile, începând cu 5,6 mai și sperăm că și noi de pe 15 să dăm drumul acestora. De ce? Avem nevoie de soare, avem nevoie de fotoconversia vitaminei D în piele. Îmi iertați terminologia, dar de-acum tot românul e cunoscător de biologie.  Trebuie să ieșim la soare, să facem mișcare, trebuie să ne tonificăm și să repornim economia. „

Dacă acest lucru va fi posibil după data de 15 mai, Complexul Muzeal este pregătit să își întâmpine oaspeții respectând întocmai normele de siguranță ce se impun.

related posts

Leave a Comment