Home Actualitate Continuă igienizarea piețelor

Continuă igienizarea piețelor

by Crina Matei
0 comment

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța derulează joi,21 mai, acțiuni de dezinfecție în piețele agroalimentare din municipiul Constanța. Astfel, după încheierea programului, vor fi igienizate toate piețele administrate de RAEDPP, pentru a spori siguranța clienților și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19.

Și pe perioada stării de alertă, piețele administrate de RAEDPP continuă să fie dezinfectate pentru ca ele să fie în continuare un spațiu sigur atât pentru comercianți, cât și pentru consumatori. Măsura are ca scop limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19.

Regia colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.

Totodată, pe perioada stării de alertă se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor: marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini și covoare cu dezinfectant la intrările în piețe, precum și purtarea măștii. Clienții piețelor sunt rugați să păstreze distanţa socială recomandată de 1,5 metri.

related posts

Leave a Comment