Home Editorii noștri îți recomandă Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Constanța vine în sprijinul elevilor și profesorilor

Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Constanța vine în sprijinul elevilor și profesorilor

by Crina Matei
0 comment

Sistem integrat de ultimă generație pentru cursurile online desfășurate la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Constanța. Elevii vor avea, de acum, posibilitatea să participe la cursuri cu ajutorul unui echipament performant, ce le va ușura și profesorilor misiunea.

În această perioadă în care unitățile de învățământ sunt închise, profesorii pot ține orele în incinta liceului, în interacțiune virtuală cu elevii, ca și când ar fi în clasă. Totul, cu ajutorul unui echipament performant ce va fi folosit inclusiv pentru recapitulările și pregătirea pentru examenele de evaluare națională și bacalaureat.

VASILE NICOARĂ, director Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” :
“Cu ajutorul Primăriei Municipiului Constanța, am achiziționat un sistem integrat extrem de util pentru predarea online. Este vorba despre un sistem care ne permite interacțiunea între profesori și elevi, fiecare situat în casa lui și să avem condiții foarte bune de lucru.”

ION BĂRARU, profesor fizică Colegiul Național “Mircea cel Bătrân”:
“ Poți să scrii la tablă, avem un zoom care poate să apropie imaginea să se vadă în full ecran numai experimentul respectiv. Aici este microfonul, iar dacă apeși se dezactivează.”

De asemenea, în perioada următoare, clădirea în care își desfășoară activitatea Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” va intra într-un amplu proces de reabilitare.

related posts

Leave a Comment