Home Editorii noștri îți recomandă Acțiuni intensificate de dezinsecție în municipiul Constanța!

Acțiuni intensificate de dezinsecție în municipiul Constanța!

by Crina Matei
0 comment

După ce zilele trecute, au fost aplicate tratamente aviochimice în tot orașul,  echipele municipalității au reluat operațiunile de dezinsecție terestră.

Tratamentele se desfășoară în condiţii corespunzătoare, cu respectarea prevederilor legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei.

Substanţa folosită, K`Othrine EC 84,  este avizată de Inspectoratul de  Sănătate Publică Bucureşti şi are o sferă largă de acţiune, fiind destinată  combaterii insectelor care produc disconfort (ţânţari, muşte, gândaci, furnici etc.). Nu este toxică pentru populație și animale.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța, precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

În paralel, echipele Direcției Gestionare Servicii Publice cărora li s-au alăturat beneficiarii ajutorului social și persoanele care prestează muncă în folosul comunității lucrează la îngrijirea spațiilor verzi: se cosește iarba, se igienizează și greblează resturile vegetale, se tunde gardul viu.

related posts

Leave a Comment