Home Actualitate Noi liste cu persoanele juridice acceptate în programele Rabla și Rabla Plus

Noi liste cu persoanele juridice acceptate în programele Rabla și Rabla Plus

by Florentina Lup
0 comment

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional (programul Rabla) şi în programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (programul Rabla Plus). Dosarele de finanţare au fost aprobate în ședința Comitetului de Avizare din data de 29 mai.

Pentru programul Rabla au fost acceptate 49 dosare pentru 99 de autovehicule, iar pentru programul Rabla Plus au fost aprobate 35 dosare pentru 64 autovehicule dintre care 23 electrice hibride și 41 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente programelor Rabla şi Rabla Plus. Persoanele juridice ale căror dosare au fost avizate, se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul AFM.

related posts

Leave a Comment