Home Economic Îndemn pentru contribuabilii constănțeni

Îndemn pentru contribuabilii constănțeni

by Romanov Alex
0 comment

Îndemn pentru constănțeni. Reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe îi îndeamnă să utilizeze serviciul online, prin care se pot programa pentru eventuale operațiuni fiscale. Totodată, constănțenii au la dispoziție și un formular online pe care îl pot completa, pentru a contribui astfel la creșterea serviciilor oferite de instituție.

Constănțenii au posibilitatea de a contribui la procesul continuu de dezvoltare și îmbunătățire a calității serviciilor publice prin Chestionarul de evaluare a gradului de satisfacție a contribuabililor, completat online, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.

De asemenea, contribuabilii pot formula și eventuale propuneri sau sugestii pentru îmbunătățirea calității serviciilor, propuneri ce vor fi analizate și implementate în funcție de oportunitatea lor.

Totodată, reprezentanții SPIT Constanța îi sfătuiesc pe cei interesați să aleagă programarea online pentru a avea prioritate la ghișeele instituției.

Accesând linkul de pe site-ul oficial al instituției, contribuabilii își pot alege ziua și ora la care doresc să se prezinte la ghișeu, dar și agenția fiscală la care vor să se deplaseze.

Serviciul Programări Online poate fi accesat atât de pe calculator, cât și de pe telefonul mobil, prin instalarea aplicației e-Tax Mobile, disponibilă în sistemele de operare IOS și ANDROID. De asemenea, tot aici pot fi atașate documentele scanate necesare efectuării operațiunilor fiscale.

sursa foto: SPIT Constanța

related posts

Leave a Comment