Home Diverse Taxi-karaoke, la Constanța

Taxi-karaoke, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Aţi urcat în taxiul-karaoke? Un șofer din Constanța şi-a instalat în maşina pe care o conduce un mini-studio de karaoke, iar acum le cântă clienților melodii celebre în timp ce-i duce la destinație. Localnicii care au aflat de el îl sună mai tot timpul și chiar au prins curaj să cânte și ei împreună cu șoferul. Giani Baidoc e cel mai iubit taximetrist de la mare, iar Facebook s-a umplut de laude și aprecieri la adresa lui.

Faceți cunostință cu Giani Baidoc, un constănțean de 45 de ani, care îmbină pasiunea pentru condus cu pasiunea pentru muzică. Giani şi-a instalat un ecran, câteva boxe performante şi un microfon, pentru care a cheltuit o mică avere.

De fiecare dată când pleacă de acasă pe traseu, își pune în funcțiune toată instalația. Nu doar sunetul e de karaoke, ci și interiorul taximetrului. Pe tavan există lumini de discotecă, la portierele din spate a pus perdele albastre, iar intre scaune are montat un glob pentru lumini de discotecă.

La început timizi, clienţii se cam fereau de taxiul lui Giani. Ulterior, au început să se simtă bine şi îşi fac rezervare numai să meargă cu maşina-karaoke. Acum Giani nu mai face faţă clienţilor, care de abia aşteaptă să se plimbe cu taxiul şi să cânte.

Pentru că sistemul este unul foarte bine gândit, atenția lui Giani de la condus nu este distrasă. Mâinile le ține pe volan, iar privirea este permanent în față. Giani Baidoc le-a demonstrat astfel colegilor că poți să ieși din tiparele taximetriei dacă ai talent și pasiune pentru artă și frumos.  

related posts

Leave a Comment