Home Diverse HC Dobrogea Sud se pregătește de cantonament

HC Dobrogea Sud se pregătește de cantonament

by Romanov Alex
0 comment

HC Dobrogea Sud continuă pregătirile pentru noul sezon din Liga Zimbrilor. Formația antrenată de Djordje Cirkovic pleacă luni în cantonament, la Sfântu Gheorghe, pentru o perioadă de zece zile.

Fosta finalistă din Liga Zimbrilor s-a antrenat în ultimele zile la Constanța, în sala de forță și pe stadion. Handbaliștii constănțeni au avut recent primul antrenament la sala sporturilor, după aproape patru luni. Sportivii s-au antranat conform normelor impuse de autorități.

Dobrogea Sud are programat și un meci amical în cantonament, împotriva formației CSM Făgăraș. Sfârșitul acestei luni aduce alte jocuri de verificare pentru “delfini”, în compania celor de la Steaua București, la Constanța.

Formația de pe litoral a reușit achiziții foarte bune în această vară, prin aducerea unor handbaliști cu experiență la nivel internațional.

“Sunt aproape 100 de zile fără handbal, asta este foarte periculos pentru jucători. De aceea, am început cu 10 zile înainte. E prima dată când intrăm în sală, trebuie să începem programul foarte ușor.”, declară antrenorul Djordje Cirkovic.

Se anunță un sezon interesant în Liga Zimbrilor și celelalte echipe din campionat întărindu-și loturile considerabil. În prima etapă a noului sezon, Dobrogea Sud joacă pe teren propriu cu CSM Bacău.

sursa foto: HCD

related posts

Leave a Comment