Home Diverse Acuzați de proxenetism

Acuzați de proxenetism

by Antonia Mocanu
0 comment

Colaborare încheiată cu 5 arestări între autoritățile române și cele franceze. Patru bărbați și o femeie au ajuns după gratii și sunt acuzați de proxenetism, fapta înregistrată pe teritoriul francez. Ca să îi poată aduce în fața magistraților, oamenii legii au efectuat și mai multe percheziții domiciliare.

Cele 5 persoane, patru bărbați și o femeie sunt acuzate că în ultimii 5 ani ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări, obținând astfel foloase de pe urma lor. Polițiști constănțeni sub coordonarea procurorilor au efectuat 4 percheziții  domiciliare, în localitatea Lumina.

Au fost ridicate mai multe bunuri, printre care două autoturisme, un pistol airsoft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri de interes pentru cauză. În urma probatoriului administrat, cele 5 persoane au fost reținute pe baza de ordonanță, iar mai apoi au fost prezentați instanței de judecată.

Magistratii au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de proxenetism. În acest dosar s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.

related posts

Leave a Comment