Home Cultură Spectacole pentru weekend

Spectacole pentru weekend

by Antonia Mocanu
0 comment

Dacă vreți să ieșiți în oraș la acest sfârșit de săptămână, aveți de unde alege deoarece instituțiile de cultură constănțene vă oferă spectacole de marcă.

Evenimentul „Folk de colecție”  aduce în prim plan trei nume sonore ale muzicii folk care vor evolua pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, vineri, 14 februarie, de la ora 19:00. Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu invită publicul  „La un ceai”, într-o „Noapte fără anotimp”, să-i ofere o ”Floare de colţ”.

Iar sâmbătă, de la ora 19:00, sunteți invitați la comedia „Barza domnului ministru!”, o producție a Teatrului Principal.

Iubitorii operei și operetei sunt invitați duminică, de la ora 18.30 la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, acolo unde va fi pus în scenă spectacolul „Traviata” a cărui muzică a fost compusă de Giuseppe Verdi.

Și micii spectatori sunt invitați în această săptămână în sala de spectacole a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, pentru a se întâlni cu personaje de poveste. Duminică, 16 februarie, de la ora 10.00, prichindeii se vor întâlni cu Mica Sirenă, descinsă și dintr-o poveste a celebrului scriitor danez.

Așadar, spectacole de excepție pentru toate categoriile de vârstă, la Constanța, în acest weekend.  

Sursa foto: culturaconstanta.ro

related posts

Leave a Comment