Home Cultură Alternativă culturală pe timp de criză

Alternativă culturală pe timp de criză

by Antonia Mocanu
0 comment

După instituirea stării de urgență în România, dar și după nenumăratele măsuri ce au fost luate atât la nivel național dar și local, instituțiile de cultură, care au pus lacăt pe ușă momentan, încearcă să se reinventeze. Așa se întâmplă și cu Teatrul Țăndărică din București, care a decis să nu își oprească activitatea, dar să o mute în online.

Covid-19 a adus cu sine o mulțime de schimbări în România. Printre acestea se numără și închiderea teatrelor pe perioada nedeterminată, însă instituțiile de cultură vin în sprijinul spectatorilor mici sau mari cu o ideea extraordinară. Piese de teatru vizionate în timp real în online, pe paginile de socializare ale acestora. Este și cazul Teatrului Țăndărică din București, care, oferă o alternativă micilor spectatori pentru a îi mai antrena și scoate din cotidianul apăsător al zilelor noastre. Tensiunea socială la care prichindeii sunt supuși de când s-a instituit starea de urgență în România este copleșitoare chiar și pentru ei, iar o piesă de teatru dedicată lor este o ideea extraordinară.

Teatrul Țăndărică va transmite toate spectacolele programate pentru această perioadă, “în regim de transmisie Live”, pe pagina de Facebook. Spectacolele vor fi difuzate online conform programului de pe site-ul teatrului și vor putea fi vizionate timp de 90 de minute.

related posts

Leave a Comment