Home Cultură Spectacole virtuale, la Constanța

Spectacole virtuale, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Și la Constanța inițiativa culturală care se implementeză în marile orașe ale lumii, dar și la București se instituie. Teatrul pentru copii și tineret Căluțul de Mare din Constanța vine în sprijinul micilor spectatori cu spectacole în mediul virtual începând din această săptămână.

„ Stimați spectatori, știm cât de important este teatrul pentru copiii noștri și cât de mult s-au obișnuit micuții alături de părinți, bunici și prieteni să ne treacă pragul duminică de duminică. De aceea, venim în întâmpinarea dumneavoastră, dragii noștri micuți, și vă invităm, ca pe parcursul acestei perioade, să vizionați online spectacole din repertoriul nostru, în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.00, pe pagina de Facebook a Teatrului „Căluțul de mare” sau accesând link-ul paginii de Facebook a Teatrului”, menționează conducerea Teatrului.

Astfel pentru weekend-ul ce ne bate la ușă, sunt programate „Prințesa și Broscoiul”, „Degețica”, „Albă ca Zăpada”, „Lebedele”.

În data de 21 martie, ora 10.00, PRINȚESA ȘI BROSCOIUL, după Frații Grimm, spectacol recomandat pentru copii de peste 4 ani;

22 martie 2020, ora 10.00, DEGEȚICA, după H.Ch. Andersen, spectacol recomandat copiilor de peste  3 ani;

28 martie 2020, ora 10.00, ALBĂ-CA-ZĂPADA, după Frații Grimm, spectacol recomandat  copiilor de peste 3 ani;

29 martie 2020, ora 10.00, LEBEDELE, după H.Ch. Andersen, spectacol recomandat copiilor de peste 6 ani.

Vizionarea spectacolelor de la malul mării este gratuită.

related posts

Leave a Comment