Home Administrație publică Proiecte și perspective notabile pentru localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu

Proiecte și perspective notabile pentru localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu

by Romanov Alex
0 comment

Investițiile în infrastructura rutieră și confortul urban reprezintă una dintre prioritățile de seamă ale Luminiței Vlădescu, în următorii patru ani. Și nu vorbim doar despre municipiul Medgidia, ci și de cele două localități care aparțin administrativ de Primăria municipiului.

Valea Dacilor este o localitate în care își duc traiul peste 3.000 de oameni. O localitate amplasată la doar câțiva kilometri de Autostrada Soarelui și de municipiul Medgidia. Singura stradă ce este asfaltată în totalitate este chiar șoseaua principală ce traversează practic satul de la un capăt la altul.

„Este, dacă vreți, poarta de intrare a municipiului dinspre autostradă. Din păcate, situația aici este foarte gravă, având în vedere că în acest mandat nu s-a investit nimic în această localitate. Aici, oamenii au nevoie urgent de rețea de canalizare, rețea de gaze, drumuri asfaltate și tot ce este legat de siguranța cetățeanului.”, declară LUMINIȚA VLĂDESCU, candidatul PSD la Primăria Medgidia

Mai grav, spun localnicii din Valea Dacilor, este că majoritatea acestor drumuri devin impracticabile ori de câte ori plouă.

„Eu, în mandatul trecut, am reușit prin implicare directă alături de echipa mea să realizăm un trotuar pe o lungime de 3 km, de-a lungul străzii principale. De asemenea, am făcut împietruiri aproape în fiecare an, dar nu a fost de ajuns.”, completează LUMINIȚA VLĂDESCU, candidatul PSD la Primăria Medgidia

Situația pare chiar mai deplorabilă în cel de-al doilea sat ce aparține administrativ de Medgidia. Remus Opreanu este o localitate amplasată la 3 km de municipiu, iar aici timpul pare că a stat în loc. Despre drumuri asfaltate nici nu poate fi vorba, iar rețeaua de canalizare sau de gaze, acestea par un lux pentru localnici.

„Iată că în acest sat nu s-a realizat absolut nimic în acest mandat, deși acești oameni gospodari plătesc impozitul la nivelul municipiului Medgidia. Acest sat, această localitate este uitată de lume, de către actualul primar care a promis foarte multe și nu a făcut absolut nimic.”, susține LUMINIȚA VLĂDESCU, candidatul PSD la Primăria Medgidia

Astfel, candidatul PSD la Primăria Medgidia, Luminița Vlădescu, își propune, printre altele, reabilitarea celor două localități, întrucât lipsa investițiilor se observă la tot pasul.

related posts

Leave a Comment