Home Administrație publică Proiecte și investiții ce vor prinde contur în orașul Murfatlar

Proiecte și investiții ce vor prinde contur în orașul Murfatlar

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru localnicii din Murfatlar. În urma numeroaselor discuții dintre Gheorghe Cojocaru, primarul localității și reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, s-au concretizat mai multe proiecte ce vor demara în orașul Murfatlar, după cum urmează:

– S-au semnat actele pentru achiziționarea unei autofreze pentru deszăpezire și în scurt timp, aceasta va fi preluată de Primărie. Astfel, problema deszăpezirii pe drumul Murfatlar – Siminoc va fi rezolvată, indiferent de mărimea stratului de zăpadă și într-un timp cât mai scurt.

– S-a obținut aprobarea înființării unui sens giratoriu la ieșirea spre Constanța, în dreptul stației Peco din zonă. Lucrările vor începe în toamna acestui an, după terminarea sezonului estival.

– S-a demarat proiectul unui sens giratoriu în centrul orașului, în fața Parcului Central, pentru care s-a obținut avizul de principiu al DRDP Constanța, iar documentația a fost transmisă spre avizare la Ministerul Transporturilor.

– Săptămâna viitoare va demara un amplu proces de reabilitare a podului peste Canalul Dunăre – Marea Neagră. Astfel, se vor demonta lămpile vechi, vor fi vopsiți  stâlpii de iluminat, se vor monta lămpi cu led-uri, se vor repara și vopsi balustrăzile și mâna curentă. De asemenea, se va reabilita trama stradală pe calea de rulare.

sursa foto: Primăria Murfatlar

related posts

Leave a Comment