Home Administrație publică Peisajul urban, în continuă schimbare

Peisajul urban, în continuă schimbare

by Romanov Alex
0 comment

Schimbare semnificativă a peisajului urban, în zona falezei Cazinoului din Constanța. Totul, după o amplă acțiune de ecologizare demarată de Primăria Constanța, acțiune ce a vizat taluzul, spațiul verde, cât și aleea de promenadă din această zonă.

În ultimele zile, lucrătorii serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța au lucrat la foc continuu pe faleza Cazinoului pentru a definitiva lucrările înainte de minivacanța de Paște.

„Acum, de 1 și 2 mai, va fi o zonă foarte populată, oamenii vor vrea să iasă, sătui și de restricțiile pandemice și vreau să își facă o impresie frumoasă, mai ales că prinde contur și Cazinoul.”, declară VERGIL CHIȚAC, primarul municipiului Constanța

Pe această cale, primarul municipiului Constanța a ținut să tragă și un semnal de alarmă în privința responsabilității de care ar trebui să dea dovadă anumiți cetățeni.

„Mi-ar plăcea să cred că ai noștri constănțeni sunt mai responsabili, mai ales că am văzut, din păcate, lalele plantate acum ceva timp care apoi au dispărut cu totul și astfel am dat un semn Poliției Locale, pentru ca acolo unde se lucrează și unde se plantează, să treacă pe acolo, să putem securiza ceea ce facem.”, completează VERGIL CHIȚAC, primarul municipiului Constanța

În cazul în care sesizează astfel de situații, constănțenii sunt îndemnați să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, la numărul de telefon 0241.484.205, pentru a semnala orice fapte care contravin legislației în vigoare.

related posts

Leave a Comment