Home Administrație publică O nouă creșă, inaugurată la Cumpăna

O nouă creșă, inaugurată la Cumpăna

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru părinții și prichindeii din Cumpăna. În comuna constănțeană a fost inaugurată creșa “Rază de Soare”, ce va sta de acum la dispoziția copiilor din localitate, în limita a 100 de locuri.

Odată cu inaugurarea oficială, creșa “Rază de soare” va devein a doua casă pentru micuții din Cumpăna. Noua creșă dispune de 100 de locuri, iar valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproape cinci milioane de lei. De altfel, este bine de știut că 80% din costurile întreținerii micuților la creșă vor fi suportate din bugetul Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, iar 20% va reveni părinților.

“Am fi vrut să avem alături de noi la inaugurare toți partenerii și organizațiile care s-au implicat în proiect, pe toți cei care ne-au sprijinit, tinerii voluntari, însă contextul nu ne-a permis. Dar gândurile de mulțumire, prețuire și recunoștință se îndreaptă către toți, cu aceeași intensitate. Fără voi, dragii mei, oameni cu suflet și dragoste de copii, nimic nu ar fi fost posibil. Continuăm să facem din Cumpăna, acasă!”, declară MARIANA GÂJU, primarul comunei Cumpăna

Programul creșei este 7.00 – 17.00, masa copiilor va fi una diversificată în funcție de vârstă și nevoi și va fi asigurată de o firmă de catering și va costa 18 lei/zi/copil și va cuprinde micul dejun, prânzul și două gustări.

related posts

Leave a Comment