Home Administrație publică Noi locuri de parcare în Constanța și în stațiunea Mamaia

Noi locuri de parcare în Constanța și în stațiunea Mamaia

by Romanov Alex
0 comment

Noi locuri de parcare în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia. Echipele de muncitori ale Administratorului drumului public lucrează în această perioadă pentru amenajarea unei parcări pe strada Dionisie cel Mic. Concomitent, spațiile destinate parcării autovehiculelor din stațiunea Mamaia au fost reabilitate.

Noi locuri de parcare vor fi disponibile pentru riveranii care parcau autovehiculele pe strada Dionisie cel Mic. În zona blocului 60, se lucrează intens la amenajarea unei parcări rezidențiale moderne. Echipele de muncitori au intervenit cu utilaje pentru turnarea primului strat de asfalt compus din binder. Carosabilul va fi construit de la zero, prin așternerea a două straturi de asfalt. Locurile de parcare vor fi trasate și numerotate corespunzător.

Simultan cu amenajarea infrastructurii rutiere, se vor asfalta și zonele destinate circulației pietonilor.

Amplasamentul situat pe locul unui teren viran a beneficiat de lucrări de refacere a suprafețelor.

Proiectul de regenerare urbană a zonei include reamenajarea parcării din dreptul blocului 62 și reabilitarea aleii de acces către blocurile 68 și 65.

De asemenea, spațiile destinate parcării autovehiculelor din stațiunea Mamaia au fost reabilitate în ultimele zile.

Asfaltul nou a îmbrăcat suprafața carosabilă în două parcări situate în zona delimitată de strada Parcului și bulevardul Mamaia. Condițiile de acces rutier au fost îmbunătățite. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, s-a intervenit cu echipamente pentru trasarea și numerotarea locurilor de parcare.

Lucrări similare se vor desfășura în toate zonele rezidențiale, fiind incluse în programul pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pentru a răspunde nevoilor comunității.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment