Home Administrație publică La Constanţa se igienizează spațiile verzi

La Constanţa se igienizează spațiile verzi

by Crina Matei
0 comment

Echipele firmelor responsabile de îngrijirea spațiilor verzi din Constanța, alături de beneficiarii venitului minim garantat și persoanele care prestează muncă în folosul comunității cosesc, greblează, plivesc și prășesc florile și arbuștii, udă suprafețele verzi și tund gardul viu. Resturile vegetale sunt încărcate și transportate, în așa fel încât spațiile verzi să fie curate și să poată fi folosite în siguranță.

În ultima săptămână, echipele au intervenit în parcul Tăbăcărie, parcul de la Gară, parcul Arheologic, pe faleza Cazino, pe taluzul de la plaja Modern, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul Aurel Vlaicu, în stațiunea Mamaia, în cartierele: Tomis II, Tomis III, Tomis Nord, Inel II, Km 4-5, Poarta 6, Pescărie.

Atât în parcuri, cât și în cartiere, arborii uscați, crengile rupte și uscate sunt tăiate pentru a preveni eventuale accidente provocate de prăbușirea acestora.

Pentru că munca echipelor este îngreunată de multe ori de mașinile parcate pe trotuare, facem apel la constănțeni să nu mai staționeze la o distanță foarte mică de zonele în care este plantat gard viu pentru a nu face dificilă îngrijirea acestuia. De asemenea, nu vă expuneți pericolelor parcând în dreptul pomilor uscați sau înclinați.Sursa: Primăria Constanţa 

related posts

Leave a Comment