Home Administrație publică Sens giratoriu futurist, la Năvodari! Concept unic dedicat familiei, vacanței și relaxării

Sens giratoriu futurist, la Năvodari! Concept unic dedicat familiei, vacanței și relaxării

by PĂUN IONELIA
0 comment

Năvodari se schimbă la față pe zi ce trece, iar administrația locală vine cu idei inedite pentru a înfrumuseța orașul unde soarele sărută marea. Una dintre ele vizează sensul giratoriu din intersecția spre Corbu. Rondul se va transforma într-o construcție futuristă, cu o înălțime de 7 metri, ce va avea în prim plan conceptul de familie, vacanță și relaxare. 

Primarul din Năvodari, Florin Chelaru continuă modernizarea orașului și vine cu idei din ce în ce mai îndrăznețe. Odată începute lucrările pentru reabilitarea și lărgirea podului peste  ecluză, o nouă viață va căpăta și sensul giratoriu din intersecția spre Corbu. Edilul s-a așezat la masa discuțiilor cu proiectanții și constructorul care vor edifica noul sens giratoriu și a pus la punct ultimele detalii înainte de a începe lucrările. Deja a fost semnată autorizația de construire, iar în scurt timp va fi eliberat și ordinul pentru începerea lucrărilor. Sensul giratoriu se va transforma într-o priecție futuristă, cu o înălțime de 7 metri, și va reprezenta o veritabilă carte de vizită pentru toți cei care aleg să ne viziteze orașul și stațiunea Mamaia Nord.

„Este un proiect început de cel puțin trei ani de zile, numai că etapele au fost cele care ne-au împiedicat să-l facem mai devreme. Dar am terminat aceste etape, vom da ordinul de incepere. Est eun sens modern, în sensul că reprezintă stilizat o familie, pentru că imi place să cred ca vor veni mai mult familiile, sunt stilizate un tata, o mama si un copil, iar in centru avem un soare, care uneste familia. Vrem sa intarim ideea de turism in Mamaia si Navodari”, a declarat Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari.

Lucrările se vor executa în paralel cu reabilitarea podului peste excluză și nu vor impune restricții suplimentare în trafic. Sensul giratoriu ar trebui să fie gata până la începerea sezonului estival.

related posts

Leave a Comment