Home Administrație publică Emoții și surprize, la Saraiu, la debutul noului an școlar

Emoții și surprize, la Saraiu, la debutul noului an școlar

by Romanov Alex
0 comment

Debut de an școlar cu emoții și surprize, în comuna constănțeană Saraiu. La fel ca de fiecare dată în ultimii 10 ani, toți elevii din localitate au primit în dar, din partea administrației publice locale, ghiozdane complet echipate cu rechizite pentru înregul an școlar.

Clopoţelul a sunat şi, voioşi, elevii s-au adunat în prima zi a noului an şcolar în comuna constănţeană Saraiu. Cu zâmbetul pe chip şi încrezători, micuţii au îmbrăcat din nou uniformele şcolare şi au promis să aibă rezultate cât mai bune la învăţătură. Cu atât mai mult cu cât, la fel ca în fiecare an, elevii au primit cele mai frumoase ghiozdane și numeroase rechizite școlare.

Festivitatea de deschidere a noului an școlar a avut loc în incinta casei de cultură din Saraiu.

„Astăzi, o clipă încărcată de emoție, atât pentru primii bobocei din familia Saraiu, pentru elevii școlari și preșcolari din localitate, dar și pentru noi, pentru copiii din sufletul nostru. Cu această ocazie, le dorim mult succes tuturor copiilor, cadrelor didactice multă sănătate pentru a putea educa aceste tinere vlăstare, multă sănătate și părinților, bunicilorși tuturor membrilor familiei Saraiu!”, declară DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

„Cu mare plăcere și bucurie vin mereu în comunitatea Saraiu, îi mulțumesc doamnei primar pentru invitație. Am văzut copii foarte frumoși, copii cuminți în această sală și iată că este un lucru îmbucurător să vezi că autoritatea locală se îngrijește și pune educația pe primul loc.”, declară LUCIAN LUNGOCI, deputat

Campania “Ghiozdanul de școală” a devenit o tradiție în comuna Saraiu, astfel că toți elevii din localitate au primit în ultimii zece ani toate rechizitele necesare pentru anul școlar.

related posts

Leave a Comment