Home Administrație publică Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului

by Romanov Alex
0 comment

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului, în municipiul Constanța. În aceste zile, vizat este cartierul Kilometrul 4, unde echipele de intervenție acționează pe strada Nehoiului.

Astfel de lucrări au loc constant pentru modernizarea infrastructurii rutiere în zonele rezidențiale. Arterele de circulație sunt reabilitate pentru ca toți locuitorii orașului să beneficieze de condiții optime de trafic rutier.

Echipele administratorului drumului public intervin în aceste zile cu utilaje de frezare pe strada Nehoiului. Se decopertează zona carosabilă pentru a fi recondiționată cu asfalt.

Lucrări similare au avut loc în această primăvară pe arterele secundare din cartierul Faleză Sud. Carosabilul a fost reabilitat pe strada Pajurei, pe strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Brizei, porțiunea cuprinsă între strada Petru Cercel și strada Steluței.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment