Home Actualitate Drumurile județene vor fi cadastrate

Drumurile județene vor fi cadastrate

by Florentina Lup
0 comment

La nivelul Consiliului Judeţean Constanţa, s-a constituit o comisie mixtă, formată din reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța, ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa și ai Regiei Autonome Judeţene de Drumuri și Poduri Constanţa, care se va ocupa de cadastrarea drumurilor judeţene.

,,Nu poţi să te apuci de o lucrare pe un drum, dacă nu ai cadastru. Sunt zone unde există suprapuneri. La fel, nu poţi efectua lucrări de lățire a drumurilor dacă nu ştii cine este proprietarul din zonă. Această comisie se va întâlni la 2 săptămâni sau de câte ori este nevoie pentru a lucra la cadastrarea drumurilor județene care sunt prioritare pe lista de investiții.”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

La prima întâlnire a comisiei, s-a hotărât cadastrarea cu prioritate a drumului județean 391(strada Farului) din localitatea Tuzla, pe o lungime de 2 km. Se are în vedere, în perioada imediat următoare, redimensionarea podețului tubular situat pe DJ 392 în localitatea Plopeni precum și modernizarea DJ 392 Pecineaga – Amzacea, pe o lungime de 11,2 km.

Sursa: Consiliul Judeţean Constanţa

related posts

Leave a Comment