Home Administrație publică Continuă amenajarea parcului “Dragoslavele”

Continuă amenajarea parcului “Dragoslavele”

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru constănțeni! Parcul “Dragoslavele” din cartierul Faleză Nord va deveni în curând un nou punct de atracție al zonei. Echipele care execută lucrări de modernizare lucrează în foc continuu, zilele acestea, pentru ca proiectul să prindă contur.

Aflat în plin proces de reamenajare, Parcul “Dragoslavele” începe să prindă contur. Infrastructura este modernizată complet, se amenajează alei de acces cu pavele moderne și se lucrează la amenajarea locurilor de joacă și a terenurilor de sport.

Parcul va deveni o zonă de agrement la standarde moderne pentru locuitorii din zonă. Va avea trei locuri de joacă, două miniterenuri de baschet și fotbal, o zona de fitness, multe spații verzi și mobilier urban nou.

O parte dintre elementele de joacă au fost deja montate iar suprafețele au fost nivelate și pregătite pentru turnarea covoarelor de cauciuc antitraumă.

Spațiul este reconfigurat astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților care locuiesc în zonă.

Parcul va avea mobilier urban nou, o cișmea și multe spații verzi. De asemenea, vor fi plantate flori, arbuști ornamentali și gazon.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment