Home Administrație publică Casă de cultură la standarde europene

Casă de cultură la standarde europene

by Romanov Alex
0 comment

Printre numeroase alte investiții și proiecte finalizate, comuna constănțeană Saraiu se va mândri și cu o casă de cultură la standarde europene. Structurată pe două etaje, clădirea va dispune de sală de spectacole, biblionet, sală de conferințe, săli de lectură și multe alte facilități.

Se lucrează la foc automat în această perioadă pentru finalizarea lucrărilor la Casa de Cultură din comuna Saraiu. Practic, vechiul cămin cultural a fost reconfigurat și transformat radical într-un proiect de anvergură, structurat în parter și două etaje.

Sală de spectacole și activități culturale, biblionet, sală de conferințe, sală de educație fizică, vestiare, terasă în aer liber și multe alte facilități. Toate acestea, la cele mai înalte standarde, ne asigură edilul localității.

„Aici, în spatele meu se află un obiectiv important pentru comunitatea Saraiu, Casa de Cultură, care în curând va fi finalizată și inaugurată. Acest proiect a fost imperios necesar a fi implementat pentru toată comunitatea noastră, cât și pentru tinerii din localitățile limitrofe comunei noastre. Va fi o casă de cultură la standarde europene.  Valoarea totală a proiectului este de peste 3,5 milioane lei.”, declară DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

Fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Casa de Cultură va fi inaugurată la finalul lunii august.

related posts

Leave a Comment