Home Administrație publică Aproximativ 60 de persoane beneficiază de mese calde la Cantina de Ajutor Social din Năvodari

Aproximativ 60 de persoane beneficiază de mese calde la Cantina de Ajutor Social din Năvodari

by Romanov Alex
0 comment

A fost reluat programul de acordare a două mese calde/zi – prânz și cină, începând cu luna mai, în intervalul orar 11.00-14.00. Astfel, aproximativ 60 de persoane beneficiază, în prezent, de acest tip de serviciu social oferit de Primăria Orașului Năvodari, prin Direcția Asistență Socială.

Cantina de Ajutor Social asigură două mese calde/zi pentru 25 copii cu vârsta de până la 18 ani și 34 de adulți, după un an în care – ținând cont de regulile și restricțiile impuse de pandemia Covid-19 – au fost acordate alimente reci în limita alocației de hrană prevăzută de reglementările legale în vigoare.

De serviciile Cantinei de Ajutor Social pot beneficia gratuit sau contra cost persoane aflate în situaţii economico-sociale sau medicale deosebite. Beneficiari ai serviciilor Cantinei de Ajutor Social pot fi copii în vârstă de până la 18 ani, tineri care urmează cursuri de zi, persoane cu venit minim garantat, pensionari, invalizi și bolnavi cronici, precum și persoane fără venituri.

Mai multe informații și suport puteți obține la numărul de telefon: 0744.485.985,  ori pe adresa de e-mail: [email protected]

sursa foto: Primăria Năvodari

related posts

Leave a Comment