Home Actualitate Variații de incidență

Variații de incidență

by Antonia Mocanu
0 comment

În județul Constanța s-au înregistrat în ultimele 24 de ore conform raportării transmise de către Grupul de Comunicare Strategică 58 noi cazuri de COVID-19. De asemenea, în ultimele 24 de ore, 6 persoane de pe teritoriul județului nostru au fost reconfirmate pozitiv. Totalul persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 de la începutul pandemiei la care a ajuns Constanța acum este de 32.975.

Conform Direcției de Sănătate Publică Constanța incidența înregistrată în data de 8 martie pentru județul nostru este de 1.91 per 1.000 de locuitori, fiind în creștere, iarincidența pentru municipiu a ajuns la pragul de 2.63, fiind pe un trend descendent.  Direcția de Sănătate Publică Constanța a mai anunțat faptul că la nivelul municipiului Constanța 819 cazuri de persoane infectate mai sunt active.

Totodată, Prefectura Constanța menționează faptul că în acest moment, în județ sunt 271 persoane internate, în timp ce 1.981 se află în carantină la domiciliu în acest moment, iar 1.162 persoane sunt izolate la domiciliu. Până în prezent, peste 840 persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

În ceea ce privește numărul de teste efectuate menționăm faptul că în urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele ore, în județul Constanța au fost realizate 446 teste RT-PCR.    

related posts

Leave a Comment