Home Actualitate Variații de incidență la Constanța

Variații de incidență la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Județul Constanța a înregistrat în ultimele 24 de ore conform raportării transmise de Grupul de Comunicare strategică 171 noi cazuri de COVID-19. De asemenea, în ultimele 24 de ore, 22 persoane de pe teritoriul județului Constanța au fost reconfirmate pozitiv.  Totalul persoanelor infectate cu COVID-19 de la începutul pandemiei la care a ajuns Constanța acum este de 26.792.

Conform Prefecturii Constanța incidența  înregistrată în data de 5 ianuarie pentru județul Constanța este de 2.76 per 1.000 de locuitori, fiind în creștere, iarincidența pentru municipiu a ajuns la pragul de 4.22, fiind în scădere. Direcția de Sănătate Publică Constanța a mai anunțat faptul că la nivelul municipiului Constanța 1.318 cazuri de persoane infectate mai sunt active, iar în privința județului 2.124. Raportarea Grupului de Comunicare Strategică a mai anunțat faptul că în data de 5 ianuarie au fost înregistrate noi decese pe teritoriul județului Constanța. Numărul total de decese depășind 630.  

Totodată, Prefectura Constanța menționează faptul că în acest moment, în județul Constanța sunt 313 persoane internate. În timp ce 1.965 persoane sunt în carantină în acest moment, iar 1.797 de persoane în izolate la domiciliu. În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 401 teste RT-PCR.  

related posts

Leave a Comment