Home Actualitate Vara continuă cu multă distracție la Eforie Aqua Park

Vara continuă cu multă distracție la Eforie Aqua Park

by Crina Matei
0 comment

Distracție în familie, la Eforie Aqua Park

În fiecare zi, poveștile verii se scriu la Eforie Aqua Park. Parcul acvatic din Eforie Nord asigură divertismentul întregii familii și reprezintă cea mai bună opțiune pentru o zi reușită de vacanță în sudul litoralului. Printre dotările Eforie Aqua Park se numără 11 tobogane acvatice, un jacuzzi, numeroase locuri de joacă și tobogane speciale pentru copii, o zonă de food, sute de şezlonguri și animație cât cuprinde.

O vară magică, la Eforie Aqua Park

În parcul oglindit de ape, cei prezenți vor fi fermecați cu spectacole și petreceri cu spumă pe tobogane, iar animația este nelipsită din program. Pentru ca atmosfera să fie incendiară, vedeta parcului acvatic de la Eforie Nord, instructorul de dansuri latino, zumba și fitness, StarlinBelen face un adevărat show, la care vă invită să participați. Dacă doriți ca răsfățul să fie maxim și să aveți parte de relaxare în compania unui cocktail puteți alege zona de jacuzzi.

Vara aceasta, toate drumurile duc la Eforie Aqua Park

Piscinele și toboganele din cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului vă așteaptă să vă răcoriți și să vă distrați în această vară, așa cum n-ați mai făcut-o demult. Nu lipsesc aventurile și concursurile organizate pe apă. Sunteți invitați să participați la întreceri cu caiacele sau la competițiile de pe toboganul gonflabil acvatic.

Vara aceasta, toate drumurile duc la Eforie Aqua Park, locul în care întreaga familie simte atmosfera de vacanță. În parcul acvatic din Eforie Nord, zâmbetele largi sunt din partea casei, pentru că există nenumărate  posibilități de distracţie.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00 şi este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, Hotelul Europa şi Lacul Belona. Distracția, surprizele și concursurile sunt din partea casei.

related posts

Leave a Comment