Home Actualitate Tradiția continuă la Cumpăna

Tradiția continuă la Cumpăna

by Antonia Mocanu
0 comment

Dar din dar se face rai spune o vorbă din bătrâni, iar pe acest principiu, de ani de zile și reprezentanții administrației locale Cumpăna se ghidează, iar în prag de sărbători, persoanele mai puțin norocoase din comună primesc în dar cadouri. Daruri din partea primăriei și consiliului local Cumpăna au primit atât 150 de persoane vârstnice, dar și 138 persoane cu dizabilități.

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele cumpănenilor, oficialitățile din localitate au bătut la ușile celor 288 de beneficiari ai acestor daruri, deoarece la Cumpăna, este o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, și mai multe ONG-uri să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor, astfel încât aceştia să aibă o masă decentă, iar copiii şi bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.

Pentru a aduce bucuria Crăciunului și în sufletul a aproximativ 50 de  prichindei ai comunei Cumpăna, autoritățile locale, alături de fundației unei companii de telefonie  prin proiectul „Scrisori pentru Moș Crăciun ” au împărțit la afterschool-ul din localitate darurile mult visate de către cei mici.

Toate acțiunile desfășurate la Cumpăna din pragul Crăciunului s-au desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor impuse de situația pandemică  actuală. 

related posts

Leave a Comment