Home Actualitate Teme de interes național și regional

Teme de interes național și regional

by Antonia Mocanu
0 comment

Teme de interes național și regional au fost dezbătute la ultima conferință de presă organizată de către parlamentarii constănțeni social democrați. Felix Stroe, senator, dar și Lucian Lungoci și Cristina Dumitrache, deputați au fost prezenți la eveniment.  Scopul conferinței a fost prezentarea unor probleme de interes general, dar și regional printre ele aflându-se și tema vânzării companiilor românești. De asemenea s-a mai abordat și tema vânzării terenurilor agricole.

Senatorul Felix Stroe a ținut să pună accent pe subiectul oportunității organizării de alegeri anticipate, pe care parlamentarii social democrați constănțeni o susțin cu tărie.  

Despre problemele legate de regulamentul de funcționare al operatorilor economici din stațiunea Mamaia şi despre atitudinea reprezentaților naționali şi locali vizavi de HORECA s-a mai discutat în cadrul conferinței de presă.

Cristina Dumitrache a ținut să readucă în atenția opiniei publice subiectul pandemiei de COVID-19 și puncteze două aspecte în privința gestionării crizei sanitare, transparența și impactul psihologic cauzat de aceasta în ultimul an și jumătate.

Parlamentarii social democrați constănțeni au promis că în fiecare lună vor face câte o nouă conferință de presă la malul mării.

related posts

Leave a Comment