Home Actualitate Strategia culturală, în dezbatere publică

Strategia culturală, în dezbatere publică

by Antonia Mocanu
0 comment

Municipiul Constanța are nevoie de reconectarea  la viața culturală de calitate, tocmai în acest sens, din această săptămână a fost pus în debatere publică, pentru o perioadă de 30 de zile proiectul de hotărâre privind strategia culturală a municipiului Constanța pentru perioada 2021-2031.

În prezent, sectorul cultural din municipiul Constanța nu beneficiază de un document strategic pe termen mediu și lung asumat la nivelul unității administrativ teritoriale, care să poată constitui baza întregului sistem de planificare și acțiune culturală de la nivel municipal. Municipalitatea a pus din 28 septembrie în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea strategiei culturale a municipiului Constanța pentru perioada 2021-2031.

Proiectul poate fi consultat pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primăria-constanța.ro.

Constănțenii pot trimite propuneri sau sugestii în ceea ce privește proiectul de hotărâre în scris,  prin poștă, la sediul Direcției Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale  sau prin email, la adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul pentru aprobarea Strategiei culturale a municipiului Constanța pentru perioada 2021-2031”.

related posts

Leave a Comment