Home Actualitate Se modifică programul la centrul de vaccinare

Se modifică programul la centrul de vaccinare

by Antonia Mocanu
0 comment

Din această săptămână a început vaccinarea cu cea de-a treia doză, booster, în întreaga țară. Și, pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se imunizeze și pentru a-i încuraja pe cei care încă nu au făcut acest lucru, programul centrului de vaccinare din cadrul Pavilionului Expozițional a fost modificat și prelungit.

Centrul va funcționa zilnic, de luni până duminică, în intervalul orar 08 – 20. Cei care doresc să se imunizeze se pot prezenta cu actul de identitate, buletinul sau pașaportul, fără programare sau pot efectua  o programare pe platforma RO VACCINARE.

La centrul de imunizare de la Pavilionul Expozițional sunt disponibile atât vaccinurile Pfizer Biontech, cât și Moderna, dar și Johnson and Johnson și Astra Zeneca. De asemenea, orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241.484.724.

Constănțenii  mai trebuie să știe faptul că pentru a ajunge la centru pot folosi mijloacele de transport în comun care circulă în zonă, respectiv liniile 102 P, 5-40 și 14.

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile.

related posts

Leave a Comment