Home Actualitate Campanie de plantare, la Năvodari

Campanie de plantare, la Năvodari

by Antonia Mocanu
0 comment

Cu toții ne dorim să vedem un oraș  verde, un oraș în care să punem preț pe natură și mediu, un oraș al parcurilor și spațiilor verzi, cu aer curat, iar la Năvodari acest lucru este posibil deoarece primăria din localitate organizează și în acest an, păstrând tradiție celor trecuți, o campanie de plantare de arbori și amenajare de spații verzi. Noutatea acestui an este faptul că și locuitorii orașului sunt invitați să participe la acțiune. 

 „Primăria Năvodari derulează an de an campanii de plantare arbori și amenajare de spații verzi. Însă, putem face mult mai mult, dar doar cu ajutorul dvs. De aceea, vă propunem să fim parteneri într-un proiect nou: Primăria Năvodari  va furniza puieții, arborii și materialul dendrologic solicitat fiecărei asociații de proprietari, cu condiția ca asociațiile să își asume îngrijirea lor. Este vorba despre un parteneriat bazat pe încredere și responsabilitate. Astfel, ne-ar fi mult mai ușor să menținem spațiile verzi și copacii în condiții bune pentru a nu cheltui în zadar anual alți și alți bani pentru înlocuirea sau întreținerea lor. Suntem convinși că împreună putem extinde campania de plantări copaci și vă cer să fim o echipă pentru un oraș verde și curat, a declarat Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari”.

În acest sens, Primăria Năvodari va furniza puieții, arborii și materialul dendrologic solicitat fiecărei asociații de proprietari, cu condiția ca asociațiile să își asume îngrijirea lor. În acest fel, locuitorii orașului, dar și autoritățile locale vor fi într-un parteriat continuu pentru ca orașul să se mențină mereu verde și curat.  

related posts

Leave a Comment