Home Actualitate Se fac angajări la Jandarmeria Cernavodă

Se fac angajări la Jandarmeria Cernavodă

by Romanov Alex
0 comment

Campania de selecţie pentru încadrare din sursă externă a Unităţii Speciale 72 Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă se încheie peste câteva zile. Pentru cele 50 de posturi de subofiţeri, recrutaţi din viaţa civilă, nu se solicită limită de vârstă.

În plus, în aceste zile, echipe de jandarmi au împărţit peste 2.500 de flyere şi afişe de mediatizare a evenimentului, în localităţile Cernavodă, Medgidia şi Feteşti (judeţul Ialomiţa), precum şi în alte localităţi din zona limitrofă.

Jandarmeria Cernavodă are nevoie de 50 de subofiţeri pază, dintre care opt trebuie să fie şi conducători auto, categoriile B, C şi D. Se asigură un loc de muncă stabil, cu o salarizare sigură şi oportunităţi de dezvoltare în carieră.

Termenul limită de înscriere este vineri, 01 octombrie, ora 16:00,a.c., dată până la care candidaţii pot depune online cererile de înscriere, copie după documentul de identitate şi declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare.

Data până la care cei interesaţi pot depune online toate documentele dosarului este de 03 octombrie a.c. Ulterior,candidaţii vor parcurge, până la data de 27 octombrie, evaluarea fizică, psihologică şi medicală, precum şi un test scris, iar cei promovaţi vor obţine statut militar.

Cerinţele, condiţiile de încadrare, calendarul concursului şi formularele necesare se află postate pe pagina web a unităţii, www.jandarmeriacernavoda.ro (Anunţuri-angajări, sau Noutăţi), iar documentele se depun doar la adresa de e-mail [email protected]

related posts

Leave a Comment