Home Actualitate S-au redeschis saloanele de înfrumusețare

S-au redeschis saloanele de înfrumusețare

by Antonia Mocanu
0 comment

După opt săptămâni de carantină, saloanele de coafură, cosmetică și frizerie și-au reluat activitatea odată cu intrarea în starea de alertă din 15 mai. Totul însă în condiții stricte de igienă. Atât angajații cât și clienții poartă masca, se dezinfectează la intrarea în locatie, iar programările se fac astfel încât în interior să nu fie mai mult de trei persoane. Toate ustensilele vor fi curățate  înainte de următoarea utilizare.

În saloanele de coafură din Constanța proprietarii au luat măsuri suplimentare de igienă astfel încât clienții să se simtă în siguranță. Angajații trebuie să poarte măști de unică folosință, clienții la fel. Spațiile în care clienții își așteaptă rândul trebuie desființate. Acestora nu li se mai oferă ziare, reviste sau băuturi. Toaletele destinate lor rămân închise. Programarile se fac astfel încât clientele să nu se întâlnească între ele, iar la plecare locația se dezinfectează.

Aceleași măsuri stricte de igienă le întâlnim și în saloanele de cosmetică și tratamente faciale. Încă de la intrarea clientelor li se ia temperatura, primesc botosei, caschete și halate pe care le folosesc pe tot parcursul tratamentului.

Aici clientele sunt sunate în prealabil și chiar dacă au o programare făcută, în cazul în care nu se simt bine, atunci acestea nu mai vin la salon. La fel se întâmplă și în cazul celor care ajung la salon, dar care au o temperatură ridicată, astfel că sunt trimise acasă.

Deși au fost nevoiți să investească sume frumușele în echipamentele de protecție pe care le-au achiziționat și aparatele de dezinfectare cu care s-au dotat, proprietarii saloanelor de înfrumusețare promit că nu vor majora tarifele pentru serviciile pe care le oferă.

related posts

Leave a Comment