Home Actualitate CT BIKE pentru Constanța

CT BIKE pentru Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Serviciul de bike-sharing este din nou disponibil în municipiul de la malul mării. CT BIKE, poate fi o opțiune viabilă și sigură în această perioadă în care vrem să evităm atât aglomerația din trafic, dar și pe cea din mijloacele de transport în comun. Cele 390 de bicicletele din sistemul de bike-sharing sunt plasate în puncte cheie ale orașului, astfel că oferă o posibilitate largă de mișcare în locurile în care constănțenii au nevoie să ajungă.

Reprezentanții municipalității atenționează și îi sfătuiesc pe constănțeni să respecte normele de igienă în vigoare și să aibă o atenție sporită în această perioadă, să se spele pe mâini înainte și după folosirea bicicletei, să aibă asupra lor un gel antibacterian sau șervețele umede și să aducă înapoi la punctele cheie bicicleta în condiții optime pentru o viitoare utilizare.

La fel ca în anii trecuți, beneficiază de CT BIKE orice turist sau localnic cu vârsta de peste 14 ani, care, poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator. Bicicleta poate fi utilizată în mod gratuit timp două ore, indiferent de numărul de închirieri zilnice. Intervalul minim între utilizari este de 10 minute. Totodată, pentru a putea folosi echipamentul, utilizatorii trebuie să respecte mai multe condiții: trebuie să detină un card CtBike, să se încadreze în intervalul orar 07:00-24:00, de luni până duminică, ultima închiriere făcându-se până la ora 22:00.

related posts

Leave a Comment