Home Actualitate S-a prelungit termenul de înscriere a persoanelor juridice în programele RablaClasic şi RablaPlus

S-a prelungit termenul de înscriere a persoanelor juridice în programele RablaClasic şi RablaPlus

by Florentina Lup
0 comment

Sesiunile de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programelor RablaClasic și RablaPlus au fost prelungite până la data de 20 noiembrie 2020.

Dosarul de acceptare va fi transmis la AFM doar prin intermediul poștei electronice, cu respectarea celorlalte condiţii stabilite prin ghidul de finanţare, scanat, într-o singură arhivă, la adresa de e-mail [email protected] și va cuprinde, suplimentar, formularul cererii de finanțare în format editabil.

La data recepționării e-mailului conținând dosarul de acceptare, acesta din urmă primește un număr unic de înregistrare, care va fi comunicat expeditorului pe aceeași adresă de e-mail de la care a fost transmis dosarul. Dosarele de accepare vor fi înregistrate în ordinea primirii acestora.

Clarificările vor fi transmise la AFM doar prin intermediul poștei electronice, cu respectarea celorlalte condiţii stabilite prin ghidul de finanţare, o singură dată, scanate, într-o singură arhivă, la adresa de e-mail: [email protected], în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării listei cu motive de respingere.

related posts

Leave a Comment