Home Actualitate Record în ceea ce privește utilizarea bicicletelor la Constanța

Record în ceea ce privește utilizarea bicicletelor la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

CT BIKE dovedește încă o dată că este o soluție de mobilitate urbană extrem de prietenoasă cu mediul înconjurător. O arată chiar și cifrele înregistrate în orașul de la malul mării. În total, în 2020, de când a repornit sistemul, au fost efectuate aproape 30.000 de trasee, iar durata medie a unui traseu a fost de 50 de minute.

Un constănțean deține chiar și un record în ceea ce privește utilizarea bicicletelor, deoarece acesta a efectuat nu mai puțin de 128 de trasee. De asemenea, anul acesta încă 2.883 de constănțeni și turiști s-au prezentat cu cartea de identitate la ghișeele de informații ale agențiilor SPIT pentru a solicita un card CT BIKE.

Utilizarea bicicletelor ca mijloc de transport alternativ este extrem de bine venită într-un oraș aflat în continuă expansiune și dezvoltare, unde nevoia de fluidizare și chiar reducere a traficului auto se face resimțită tot mai mult.  

Totodată utilizatorilor bicicletelor CT BIKE le este reamintit faptul că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.

De asemenea constănțenii sunt sfătuiți să apeleze cu încredere la numărul de telefon pus la dispoziție, 0371.787.778, dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpină orice fel de probleme.

related posts

Leave a Comment