Home Actualitate Pentru vânătorul din tine!

Pentru vânătorul din tine!

by Antonia Mocanu
0 comment

Fie că sunteți vânător începător sau profesionist, ori pur și simplu sunteți pasionați de un altfel de sport, o altă modalitate de petrecere a timpului liber, într-un cadru sigur, performant și interesant care stârnește curiozitatea, acum, la Constanța, Poligonul de Trageri are în dotare un simulator de trageri performant de vânătoare cu peste 850 de scenarii reprezentând peisaje naturale și 550 calibre de muniții.

Propriu-zis simulatorul creează cadrul natural de vânătoare, indiferent că vorbim de zone muntoase, aride, cu vegetație abundentă sau fără și care pune la dispoziție trăgătorului numeroase scenarii în care se poate regăsi, ce pot fi adaptate în funcție de persoană  dar și diferite animale, mai mari sau mai mici, în alergare, sau în zbor pe care le are vânătorul în vizor pentru a le nimeri.

Fiecare persoană care încearcă simulatorul de trageri de vânătoare are parte de un instructaj ca la carte, în funcție de stadiul în care se regăsește trăgătorul, începător sau vânător cu ștate vechi.

De la poziția corpului, la poziția de tragere, linia de ochire, la modalitatea în care se ține arma, felul în care se urmărește vânatul, la tragerea propriu-zisă în funcție de dexteritatea pe care o are vânătorul, pașii trebuie respectați ca la carte pentru o experiență corectă și completă.

Simulatorul se poate folosi atât cu arma proprie sistemului, dar și cu arma vânătorului ce poate fi conectată corespunzător, pentru a facilita tragerile. De asemenea, acesta folosește o cameră giroscopică și un senzor care se montează pe trăgaci care dă un răspuns extrem de rapid înapoi simulând în felul acesta extrem de fidel reacția armei în momentul executării focului.

Simulatorul de vânătoare Marksman ST-2 Premium PRO este o soluție de învățare foarte utilă pentru vânătorii începători, dar și un dispozitiv de antrenament pentru cei experimentați, oferindu-le amândurora cadrul necesar pentru a progresa și a performa.

related posts

Leave a Comment