Home Actualitate Constanța: Incidență în creștere

Constanța: Incidență în creștere

by Antonia Mocanu
0 comment

În județul Constanța s-au înregistrat în ultimele 24 de ore conform raportării transmise de către Grupul de Comunicare Strategică 40noi cazuri de COVID-19. De asemenea, în ultimele 24 de ore, 23 persoane de pe teritoriul județului nostru au fost reconfirmate pozitiv. Totalul persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 de la începutul pandemiei la care a ajuns Constanța acum este de 31.475

Conform Direcției de Sănătate Publică Constanța incidența înregistrată în data de 22 februarie pentru județul nostru este de 1.26 per 1.000 de locuitori, fiind în creștere, iarincidența pentru municipiu a ajuns la pragul de 2.02, fiind de asemenea în creștere. Direcția de Sănătate Publică Constanța a mai anunțat faptul că la nivelul municipiului Constanța 629 cazuri de persoane infectate mai sunt active, iar în privința județului 972.

Totodată, Prefectura Constanța menționează faptul că în acest moment, în județ sunt 197 persoane internate, în timp ce 2.204 se află în carantină la domiciliu în acest moment, iar 780 persoane sunt izolate la domiciliu. Până în prezent, peste 806 persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

În ceea ce privește numărul de teste efectuate menționăm faptul că în urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele ore, în județul Constanța au fost realizate 465 teste RT-PCR.    

related posts

Leave a Comment